Välkommen Aktuellt Inspiration Så här arbetar vi Tjänster Insight coach Referenser Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

Insight coach

Företaget drivs av Maria Ohlsson. Tillsammans med Insight coach arbetar DU för att finna DIN kärna och för att följa DITT hjärta både professionellt och privat.

 

"För att kunna arbeta på bästa sätt med personlig utveckling och karriärutveckling har jag vidareutbildat mig till professionell coach och till NLP practitioner. Genom coaching arbetar jag med olika coachingkoncept för dig som vill hitta det i livet som är helt rätt för dig som person och för dig i karriären. Genom NLP har jag fått en uppsättning kraftfulla och enkla modeller och tekniker som är ett bra komplement till coachingen och i din utveckling.

 

Insight coach slog upp dörrarna år 2006. Att starta och driva ett eget företag föddes ur längtan att finna min egen kärna och våga följa mitt hjärta.

 

Min resa började med en nyfikenhet på hur man blir sitt bästa jag. Genom personlig utveckling har jag funnit min passion och mina vägar att nå det jag drömmer om både inom det professionella och inom det privata.

 

På min väg här i livet har jag bland annat utbildat mig till fil.mag. Folkhälsovetare. Under mina år på högskolan väcktes mitt intresse av organisationsutveckling. Idag arbetar jag med både ledare och medarbetare."

 

Maria Ohlsson

 

 

 

 

 

 

 

 

Insight coach, telefon 070-453 61 38, e-post maria@insightcoach.se