Välkommen Aktuellt Inspiration Så här arbetar vi Tjänster Insight coach Referenser Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

Referenser

"Maria är en otroligt skicklig och engagerad coach som jag varmt rekommenderar. På ett metodiskt sätt fick jag hjälp och stöd att gå till botten med vad jag egentligen vill, sätta upp nya mål och göra val som känns rätt för mig. Maria är en fantastisk lyssnare. Hon har fått mig att våga lita på min egen inre röst och inse att allt är möjligt."

 

Eva Eriksson

 

"När jag anlitade Maria var mitt liv i kaos - jag hade en dröm för vad jag ville åstadkomma. Inget gick dock min väg, hinder efter hinder tornade upp sig. Med Marias hjälp kunde jag strukturera upp tillvaron och se möjligheterna. När jag började se klart igen kunde jag också ta mig an det som hindrade mig. Mest av allt gav hon mig stöd för min dröm trots att den ibland kändes enormt stor och långt bort.

 

Mycket skickligt av dig, Maria, att inte ge mig någon negativ återkoppling om drömmen. Det var den som höll mig uppe och igång."

 

Anette Harbo, AH-idéer

 

"Marias coachning gjorde att jag såg mitt arbetsliv i ett nytt perspektiv - jag kom att se att jag själv har en möjlighet att påverka, att jag faktiskt kan vara kapten på mitt egen arbetslivs-skuta även om det blåser styv kuling. Varmt tack, Maria, för att du hjälpte mig finna min egen styrka!"

 

Ulrika af Sillén, desk manager, Lunds universitet

 

"För ett par år sedan behövde jag hjälp med hur jag skulle gå vidare i mitt yrkesliv. Maria Ohlsson på Insight coach gav mig, med de rätta frågorna och sin lugna analytiska förmåga mycket bra vägledning och hjälp att ta fram mina egna önskemål och styrkor. Jag har även vänt mig till Maria vid ytterligare ett par tillfällen för att bli coachad inför anställningsintervjuer och lönesamtal. Vid dessa tillfällen har jag fått hjälp att ta fram mina starka sidor samt relevanta argument. Maria är en lugn, naturlig och proffsig coach som jag verkligen kan rekommendera."

 

Susanne Bladh, kvalitets- & miljöansvarig inom den grafiska industrin.

 

"När jag blev coachad av Maria fick jag tid för reflektion som man annars inte tar sig tid med och det kändes verkligen underbart att någon lyssnar genuint på en. Mitt ämne var att bli en bättre ledare och genom coachingen så kände jag att fick tid till att strukturera mina tankar och även att jag hade alla svaren inom mig. Tack vare Maria blev jag själv inspirerad till att bli coach och idag arbetar jag som det också."

 

Katja Juliusson, folkhälsovetare/hälsocoach, primärvården Skåne Sydväst

 

 

 

 

 

 

 

Insight coach, telefon 070-453 61 38, e-post maria@insightcoach.se