Välkommen Aktuellt Inspiration Så här arbetar vi Tjänster Insight coach Referenser Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

Vilket mål kräver din fokus, just nu?

Vill du nå bättre resultat än du gör idag? Vill du skapa en ny karriär? Vill du må bättre än du gör just nu?

 

Det är så mycket vi vill göra och uppnå att vi slår knut på oss själva. Vi jobbar, fixar och donar så vi blir helt slut. Och trots det når vi inte de mål och resultat som vi vill nå.

 

Alla mål kan nås MEN inte samtidigt. Att nå ett mål kräver tid, kunskap och motivation. Vad behöver du göra för att nå ditt mål? Här kommer lite tips:

 

  • VÄLJ UT ETT MÅL - välj ut det mål som du gärna vill nå och som du känner kan göra en positiv skillnad i ditt liv. Det kan vara ett mål inom: hälsa, yrke, ekonomi, relationer...
  • BESTÄM DIG - att helhjärtat vilja satsa på något innebär att du har bestämt dig för jobba med just detta målet, just nu. För det är precis det som det handlar om: ett aktivt jobbande.
  • FOKUSERA - bestäm när du ska jobba med ditt mål, vilken tid på dagen? hur många dagar i veckan? vad behöver du göra för att kunna fokusera på ditt mål? behöver du bygga upp en målbild som stärker och motiverar dig? behöver du skapa dig en handlingsplan med delmål?
  • MÖJLIGHETER - vilka möjligheter ser du att uppnå ditt mål? kan du få/ta hjälp av någon? Behöver du fördjupa din kunskap inom det du vill nå - böcker, kurser, annat? vilka är dina styrkor som du kan använda till ditt mål? 
  • HINDER - hur kan du förbereda dig inför hinder och motgångar? om du gör saker och ting för att nå ditt mål som inte fungerar, vad kan du göra annorlunda? vad kan du ändra på?
  • GE DET DEN TID DET TAR - när du bestämmer dig för att du nå ditt mål är det också viktigt att ge det sin tid. Vilket är viktigast - att nå ditt mål eller att det går fort?

 

Du kan nå ditt mål - allt är möjligt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Insight coach, telefon 070-453 61 38, e-post maria@insightcoach.se